TjänsterBlueswan AB erbjuder dig professionell städningen inom alla olika kategorier

Bild 54

Kontorsstädning
Bild 55

Kontorsstädning i Göteborg

Vi gör rent på kontor och företag

Blueswan AB städföretaget erbjuder kontorsstädning till företag i Göteborg och Göteborgsregionen. Kontorsstädning är ofta en återkommande städning som utförs enligt samma procedur återigen, dag efter dag eller vecka efter vecka.

Hemstädning
Bild 56

Hemstädning i Göteborg

Komplett städhjälp när det behövs

Hemstädning har blivit ett populärt val sedan Rut avdraget infördes, som har för med sig att alla skattebetalande privatpersoner kan utnyttja sin rätt till Rut avdrag på hushållsnära tjänster.

Flyttstädning
Bild 57

Flyttstädning i Göteborg

Att göra flyttstädning själv kan vara både jobbigt och svårt och du är inte ensam om att tycka det. Att göra rent en mikrovågsugn, diskmaskin eller spisen är både tidsödande och ett tråkigt jobb. När du beställer professionell flyttstädning av Blueswan AB så kan du vara säker på att slippa allt tråkigt och tidsödande arbeten.


Fönsterputs
Bild 58

Fönsterputs

Våra erfarna och professionella medarbetare putsar dina fönster rena och fria från stänk och smuts. Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs och allt ingår i tjänsten. När vi putsar dina fönster gör vi det naturligtvis på alla sidor av glaset.

Gym-städning
Bild 60

Gym-städning

Blueswan AB utför städningen på er anläggning på ett noggrant och hygieniskt sätt, vi tar även hänsyn till miljön. Vi gör tillsammans med er upp rutiner för städning, de moment som ska utföras, med vilken frekvens och antalet timmar per tillfälle.


0 0